Fitness Blog

Fitness - a kezdeti lépésektől az edzéstervig. Kezdőknek, újrakezdőknek, és a sportolás gondolatával - egyelőre - elméletben foglalkozóknak.

Legutolsó hozzászólások

  • zft: Nem semmi! Kb. 200 kg különbség van a két kép között. (2011.12.23. 19:04) Példakép - 186 kg fogyás
  • organikusviselet: Nem kötözködni szeretnék de kutatók azt mondják hogy HIIT azaz magas intenzitású rövid idő interva... (2011.10.06. 16:27) Hogyan NE égjünk be a zsírégetéssel?
  • organikusviselet: Nagyon jó cikk. Én minden reggelt köles joghurtal kezdek, de leht hogy tényleg jobb volna csak gyü... (2011.10.06. 16:14) Organikus táplálkozás
  • Pál a postoló: Egyetértek. 12 éve bringázok, versenyszerűen is űztem a dolgot. Mégis, amikor elmentem életem első... (2010.02.04. 10:18) Spinning 1
  • Kalokagathia: Tisztelt Astoria Fitness! Ezt a blogbejegyzést úgy, ahogy van, ki kellene törölni, vagy pedig a v... (2010.01.03. 12:07) A világ legerősebb gyereke - Strongest Kid in the World

Címkék

Címkefelhő

Innen néztek ránk

free counters

Online

Ajánlott böngésző

Opera, the fastest and most secure web browser

Kitekintő - Ingyenes Windows és Office felsőoktatási hallgatóknak

2009.09.12. 11:21 :: Fitness Blog

Megosztás


 

Sok felsőoktatási hallgató jár hozzánk, ez az infó elsősorban nekik szól.

 

A kocka.blog szerint kevesen tudják, hogy

a felsőoktatási hallgatóknak ingyenesen
(illetve ha telepítőlemezeket is kéred postázva,
akkor 3000.-Ft + postaköltség áron)

legális Windows és Office program jár.

 

Tételesen:

  • Windows XP Professional (magyar)
  • Windows Vista Business (magyar)
  • Office 2007 Ultimate (magyar)

(külön igényként jelezni lehet az ettől eltérő verziókat: korábbi verzió, 64 bites változat, egyéb nyelvi verzió)

 

"A Miniszterelnöki Hivatallal kötött megállapodás értelmében tehát valamennyi felsőoktatási intézmény államilag finanszírozott hallgatója és oktatója jogosult díjmentesen a Microsoft Windows frissítés és az Office 2007 program használatára intézményében és otthonában egyaránt."

forrás: tisztaszoftver.hu
 

 

Az igénylőlapot (PDF formátumban*) innen tudod letölteni (5 kérdés megválaszolása után). Hallgatók, pedagógusok és rendszergazdák részére az L1 nyomtatvány szükséges.

(ha nincs kedved válaszolgatni, akkor katt ide :)

Ha letöltötted az igénylőlapot, nyomtasd ki, töltsd ki (válassz, hogy csak az ingyenes szoftverlicensz-igazolást kéred a telepítőkulcsokkal, vagy a fent felsorolt telepítőlemezeket is 3000.-Ft + postaköltségért), írasd alá és pecsételtesd le a suliban, majd postázd a nyomtatvány fejlécében szereplő címre.

* a PDF formátumot megnyithatod az ingyenes Adobe vagy Foxit Reader-rel.

 

Ha nem vagy jogosult a fenti szoftverekre, akkor ingyenes alternatívaként ajánlom a Szabad Szoftverek Alapítvány oldalát, ahonnan ingyenes operációs rendszert (Ubuntu Linux), ingyenes, teljes körű irodai programcsomagot (Open Office) és egyéb programokat tölthetsz le.

 

 

 


Szólj hozzá!

Címkék: kitekintő ingyenes windows és office ingyenes szoftverek

Bringabutik - Kerékpár szaküzlet és szerviz

A bejegyzés trackback címe:

https://astoriafitness.blog.hu/api/trackback/id/tr561376822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása