Fitness Blog

Fitness - a kezdeti lépésektől az edzéstervig. Kezdőknek, újrakezdőknek, és a sportolás gondolatával - egyelőre - elméletben foglalkozóknak.

Legutolsó hozzászólások

  • zft: Nem semmi! Kb. 200 kg különbség van a két kép között. (2011.12.23. 19:04) Példakép - 186 kg fogyás
  • organikusviselet: Nem kötözködni szeretnék de kutatók azt mondják hogy HIIT azaz magas intenzitású rövid idő interva... (2011.10.06. 16:27) Hogyan NE égjünk be a zsírégetéssel?
  • organikusviselet: Nagyon jó cikk. Én minden reggelt köles joghurtal kezdek, de leht hogy tényleg jobb volna csak gyü... (2011.10.06. 16:14) Organikus táplálkozás
  • Pál a postoló: Egyetértek. 12 éve bringázok, versenyszerűen is űztem a dolgot. Mégis, amikor elmentem életem első... (2010.02.04. 10:18) Spinning 1
  • Kalokagathia: Tisztelt Astoria Fitness! Ezt a blogbejegyzést úgy, ahogy van, ki kellene törölni, vagy pedig a v... (2010.01.03. 12:07) A világ legerősebb gyereke - Strongest Kid in the World

Címkék

Címkefelhő

Innen néztek ránk

free counters

Online

Ajánlott böngésző

Opera, the fastest and most secure web browser

Tombol a nyár 2.

2009.07.23. 10:00 :: Fitness Blog

Megosztás

 

Lássuk tehát a tuti tippeket nyárra, hogy idén tényleg feszüljön az új fürdőruha (s ne az úszógumitól, hanem a feszes idomoktól):

  1. Végezz hetente legalább 3 x 1 óra kardiómozgást, ami nem feltétlenül kell, hogy nagyon intenzív legyen: elég, ha kellő izzadással jár, és szívvel-lélekkel- örömmel végzi az ember. 

  2. Igyál sok tiszta vizet. A víz az egyetlen tápanyag, amely sejtszinten az egész testet átjárja. A víz funkcionális méregtelenítő hatással bír, hiszen Te is tudod, ha nem iszol eleget, akkor kb. 3-4 mérget cipel a testünk lerakódások, zsírok, cellulitisz formájában. Ezek a fokozott vízfogyasztással rövid idő alatt kitisztíthatóak.

  3. Nagyon fontos, hogy mit eszel! Ezt úgy is szoktam mondani, hogy: Ne egyél, táplálkozz! Tényleg igaz az, hogy azzá válunk, amit megeszünk, hiszen a sejtjeink a táplálékunkból épülnek fel. A nyári anyagcsere-gyorsulást azzal is segítjük, ha naponta 5-ször étkezük, kisebb adagokat. Pl.: reggel és délelőtt inkább gyümölcsöt és gabonát (akár kenyeret is), délután pedig már csak inkább zöldséget (akár levest, főzeléket, salátát).

  4. Minden nap fordíts gondot és figyelmet önmagadra. Bár ma nagyon közkedveltek a különböző new-age mozgalmak, ezoterikus és spirituális vonulatok, ami nem baj, sőt… De nem szabad a ló túlsó oldalára sem átesni. Néha a sok-sok lehetőség elfedi a lényeget: van-e bátorságod felkutatni, hogy ki is vagy Te, mire vágysz, mit teszel azért, hogy elért az álmaidat, vágyaidat, akármi legyen is az? Előfordulhat, hogy már régóta le szeretnél fogyni, és még mindig nem sikerült? Gondolkodtál már rajta, hogy melyik az a részed, ami meghiúsítja, hogy elérd a célod?

  5. Készíts listát rövid és hosszú távra, hogy mit szeretnél elérni. Határ a csillagos ég. Én hiszek abban, hogy az ember bármit elérhet, ha igazán akarja, hacsak nem valami olyasvalamiért fáradozik, ami nem válna a javára (persze ilyen is van, hogy annyira kívánunk valamit, vagy valami bekövetkeztét, nem sikerül, és utóbb örülünk neki, mert nem vitt volna jó irányba).


1 komment

Címkék: nyár inspiráció víz cél bikiniszezon

Bringabutik - Kerékpár szaküzlet és szerviz

A bejegyzés trackback címe:

https://astoriafitness.blog.hu/api/trackback/id/tr201260985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása