Bringabutik - Kerékpár szaküzlet és szerviz

Fitness Blog

Fitness - a kezdeti lépésektől az edzéstervig. Kezdőknek, újrakezdőknek, és a sportolás gondolatával - egyelőre - elméletben foglalkozóknak.

Legutolsó hozzászólások

  • zft: Nem semmi! Kb. 200 kg különbség van a két kép között. (2011.12.23. 19:04) Példakép - 186 kg fogyás
  • organikusviselet: Nem kötözködni szeretnék de kutatók azt mondják hogy HIIT azaz magas intenzitású rövid idő interva... (2011.10.06. 16:27) Hogyan NE égjünk be a zsírégetéssel?
  • organikusviselet: Nagyon jó cikk. Én minden reggelt köles joghurtal kezdek, de leht hogy tényleg jobb volna csak gyü... (2011.10.06. 16:14) Organikus táplálkozás
  • Pál a postoló: Egyetértek. 12 éve bringázok, versenyszerűen is űztem a dolgot. Mégis, amikor elmentem életem első... (2010.02.04. 10:18) Spinning 1
  • Kalokagathia: Tisztelt Astoria Fitness! Ezt a blogbejegyzést úgy, ahogy van, ki kellene törölni, vagy pedig a v... (2010.01.03. 12:07) A világ legerősebb gyereke - Strongest Kid in the World

Címkék

Címkefelhő

Innen néztek ránk

free counters

Online

Ajánlott böngésző

Opera, the fastest and most secure web browser

Új év, új élet, avagy hogyan is állunk a fürdőruhával?

2009.02.18. 11:30 :: Fitness Blog

Megosztás

 

Hozzuk formába magunkat tavaszra, nyárra!

 

Egyeseknek minden ugyanúgy folytatódik tovább 2009-ben is, mint ahogyan eddig. Azonban vannak olyanok - mint például én is – akik szeretnek (ha nem is fogadalmakat tenni, de legalább új elhatározásokat körvonalazni), új tervekkel előállni, egy kicsit nagyobb lendülettel nekiiramodni az Életnek, csak úgy...

Az új év mégiscsak új, hátha ránk is ragad valami újdonság, ha más nem, a természet megújhodásának, az ígéretes tavasznak a bizsergető közelsége reménnyel tölt el: idén biztos történik valami, váratlan meglepetés, új ismeretség, netán szerelem. Az Újév mindig huncutul kacsint felém, az egyre hosszabbodó nappalok kicsalogatnak bennünket jól fűtött kuckónkból, s mire elmúlik a január, a február, tettre készebbek vagyunk, s talán lelkünk is kivirágzik egy kicsit, utánozva az évszakváltást.

Lényeg a lényeg, hamar itt a nyár. Sokakat nem érdekel a strand-téma, valaki már előre retteg a bikini-szezontól, ezért mire lekerül a szerkó, nem árt egy kis generál.

A megfontoltabbak már most elkezdenek tenni az áhított célért, esetleg beszereznek egy-két motivációs nadrágot (főleg a lányok), hogyha csúcsformába kerül nyárra, addigra majd biztosan belefér…..

Vagy-vagy…

Lehet, most kinevettek, de biztos sokan azért kuncognak, mert magukra ismernek egy kicsit. Két éve én – bár kismamaként, nagy pocakkal – sóvárgó szemekkel néztem egykori nadrágjaimat, gondolva, te jó ég, mikor fogom én ezt legközelebb felvenni?

Abban szeretnék Neked segíteni, hogy egy kicsit pozitívabban lásd a jövőt. Arra gondolok, hogy talán nem is olyan vészes a helyzet, talán még nincs veszve minden, már csak azért sem, mert még egyelőre csak a január múlt el.

Hogyan készülhetünk a bikini-szezonra, mi az a változtatás, ami már halaszthatatlan, és mi az, ami még ráér egy kicsit.

Tehát rendszerezzünk. Állítsunk fontossági sorrendet közérzetünk, kinézetünk szerint. Azt javaslom - akár tetszik, akár nem - azzal kell kezdeni, amitől a legjobban ódzkodik az ember.

Legalább hamarabb túlvagy rajta, és a végén kiderül, nem is volt olyan nehéz. Esetleg a sikerélmény menet közben kicseréli a szemüveget, mellyel magadat nézed.

Persze itt azokhoz szólok legfőképp, akik nem kifogásokat és menekülési útvonalakat keresnek, hanem céljaikat örömükben, vagy elkeseredésükben meg szeretnék valósítani.

Mindkét érzelem elég nagyot dob.
Tehát hozzuk formába magunkat tavaszra, nyárra.

De min is akarunk változtatni? 
Legközelebb folytatjuk, addig is írjatok: Ti min szeretnétek változtatni?

 

Tavasz, Nyár, Ősz, Tél... és Tavasz

 

 

 

 


Szólj hozzá!

Címkék: tavasz motiváció inspiráció cél

Bringabutik - Kerékpár szaküzlet és szerviz

A bejegyzés trackback címe:

https://astoriafitness.blog.hu/api/trackback/id/tr11950264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása